Menu de groupe 2024-2025
MENU 4 SERVICES 65$ plus taxes et service
*Velouté du jour
Et
*Crudo de saumon de l'atlantique, câpres frits, vinaigrette tropicale, chips de sarrasin.
Ou
*Salade de coeurs d' artichauts, mozzarella, betteraves ,basilic frais.
Ou
*Escargots crème au romarin et thym frais, salade.
Plat principal :
*Onglet de boeuf juste saisi, sauce chocolat porto, gratin de pommes de terre.
Ou
*Migliotto au lait de coco, crème d’ail noir, croustillant légumes, tomate provençale.
Ou
*Joue de porc mijotée au marsala et chipotle, fricassée de choux et lardons.
Ou
*Filet de Doré de Lac, bisque de homard, courges mixtes, chips de kale.
* Duo de desserts
4-COURSE MENU $65 plus taxes and service
*Cream soup of the day
And
*Atlantic salmon crudo, fried capers, tropical vinaigrette, buckwheat chips.
Or
*Artichoke heart salad, mozzarella, beets, fresh basil.
Or
*Snails with rosemary and fresh thyme cream, salad.
Main course:
*Just-seared beef hanger steak, port chocolate sauce, potato gratin.
Or
*Migliotto with coconut milk, black garlic cream, crispy vegetables, Provencal tomato.
Or
*Pork cheek simmered with marsala and chipotle, cabbage and bacon fricassee.
Or
*Lake Walleye fillet, lobster bisque, mixed squash, kale chips.
* Dessert duo